Tuesday, December 21, 2021

Bedste datingsider 2012 canada

Bedste datingsider 2012 canada



Med andre ord hjælper woo-funktionen dig med at være markant uden stress. Hentet 3. april, Sådan vælger du den rigtige datingside? Arkiveret fra originalen den 17. marts, Mercury News. Arkiveret fra originalen den 6. oktober,





Ting jeg har designet til digitale mediebureauer



Han er grundlægger, CEO og Chief Engineer hos SpaceX; investor, CEO og produktarkitekt i Tesla, Inc. Musk var bedste datingsider 2012 canada til en canadisk mor og sydafrikansk far og opvokset i Pretoria, Sydafrika. Han gik kortvarigt på University of Pretoria bedste datingsider 2012 canada flytter til Canada som 17-årig for at undgå værnepligt, bedste datingsider 2012 canada.


Han blev indskrevet på Queen's University og overført til University of Pennsylvania to år senere, hvor han modtog en bachelorgrad i økonomi og fysik, flyttede derefter til Californien for at gå på Stanford University, men besluttede i stedet for at forfølge en erhvervskarriere og var medstifter af websoftwarefirmaet Zip2 med sin bror Kimbal.


Samme år var Musk med til at stifte netbanken X. com, der fusionerede med Confinity til at danne PayPal. InMusk grundlagde SpaceX, en rumfartsproducent og rumtransportvirksomhed, som han er CEO og CTO for.


Han sluttede sig til elbilproducenten Tesla Motors, Inc. nu Tesla, Inc. som formand og produktarkitekt og bliver dens administrerende direktør i Inhe bedste datingsider 2012 canada oprette SolarCitya solenergiservicefirma, der senere blev opkøbt af Tesla og blev til Tesla Energy. Han var med til at stifte OpenAI, en nonprofit forskningsvirksomhed, der fremmer venlig kunstig intelligens. Han var med til at stifte Neuralink, et neuroteknologifirma med fokus på at udvikle hjerne-computergrænseflader og grundlagde The Boring Company, et tunnelbyggeri.


Musk har foreslået Hyperloopa højhastigheds-vactrain transportsystem. Musk har været genstand for kritik på grund af uortodokse eller uvidenskabelige holdninger og meget omtalte kontroverser. Inhe blev sagsøgt for ærekrænkelse af en britisk hulearbejder, der rådgav i Tham Luang-huleredningen; en californisk jury afgjorde til fordel for Musk.


Samme år blev han sagsøgt af US Securities and Exchange Commission SEC for falsk tweeting om, at han havde sikret finansiering til en privat overtagelse af Tesla. Han tog et forlig med SEC, trak sig midlertidigt ud af sit formandskab og indvilligede i begrænsninger af hans Twitter-brug.


Musk har spredt misinformation om COVID-pandemien og har modtaget kritik fra eksperter for sine andre synspunkter om emner som kunstig intelligens, kryptovaluta og offentlig transport. Elon Reeve Musk blev født den 28. juni i Pretoria, Sydafrika. Hans far er Errol Musk, en sydafrikansk elektromekanisk ingeniør, pilot, sømand, konsulent og ejendomsudvikler, der engang var halv ejer af en zambisk smaragdmine nær Tanganyika-søen.


Næsten alle de onde ting, du kunne tænke dig, har han gjort. Omkring 10 års alderen udviklede Musk en interesse for computer- og videospil og erhvervede en Commodore VIC Aware it bedste datingsider 2012 canada være nemmere at komme ind i USA fra Canada, [24] Musk ansøgte om et canadisk pas gennem sin canadiskfødte mor.


InMusk holdt to praktikophold i Silicon Valley i løbet af sommeren: hos energilagringsstartup Pinnacle Research Institute, som forskede i elektrolytiske ultrakondensatorer til energilagring, og hos Palo Alto-baserede startup Rocket Science Games.


program i materialevidenskab ved Stanford University i Californien. Ibedste datingsider 2012 canada, Musk, Kimbal og Greg Kouri grundlagde websoftwarefirmaet Zip2 med midler fra engleinvestorer.


Ifølge Musk, "Websiden var oppe i løbet af dagen, og jeg kodede den om natten, syv dage om ugen, bedste datingsider 2012 canada, hele tiden. InMusk var med til at stifte X. coman online finansielle tjenester og e-mail betalingsvirksomhed. com fusioneret med netbanken Confinity for at forhindre unødig konkurrence.


com's tjeneste. Musks præference for Microsoft-software frem for Linux skabte en splid i virksomheden og fik Thiel til at trække sig. InMusk købte domænet X. com fra PayPal for et ikke oplyst beløb, bedste datingsider 2012 canada, at forklare det har sentimental værdi. InMusk blev involveret i nonprofitorganisationen Mars Society. Han blev inspireret af planer om at placere et vækstkammer til planter på Mars og diskuterede selv finansiering af projektet.


Han mødtes med firmaer NPO Lavochkin og Kosmotras; Musk blev dog set som en novice og blev endda spyttet på af en af ​​de russiske chefdesignere, bedste datingsider 2012 canada.


Gruppen vendte tomhændet tilbage til USA. I februar vendte gruppen tilbage til Rusland for at lede efter tre ICBM'er. Musk besluttede i stedet at starte et firma, der kunne bygge overkommelige raketter. SpaceX forsøgte deres første opsendelse af Falcon 1-raketten i[68] og selvom raketten ikke nåede i kredsløb om Jorden, blev de tildelt en Commercial Orbital Transportation Services-programkontrakt fra NASA senere samme år. SpaceX begyndte udviklingen af ​​Starlink-konstellationen af ​​satellitter med lav kredsløb om jorden for at give satellitinternetadgang[81] med de første to prototypesatellitter, der blev opsendt i februar. Et andet sæt testsatellitter og den første store udsendelse af et stykke af konstellationen fandt sted i maj, da de første 60 operationelle satellitter blev opsendt.


Tesla, Inc, bedste datingsider 2012 canada. Tesla byggede først en elektrisk sportsvogn, Roadster, i Med et salg på omkring 2 køretøjer var det den første serieproducerede helelektriske bil, der brugte lithium-ion battericeller. Siden dens børsnotering i[] Tesla-aktien er steget betydeligt; det blev sommerens mest værdifulde bilproducent I september blev Musk sagsøgt af US Securities og Bedste datingsider 2012 canada Commission SEC for et tweet, der hævdede, at finansiering var blevet sikret for potentielt at tage Tesla privat.


Musk har i interviews udtalt, at han ikke fortryder det tweet, der udløste SEC-undersøgelsen. Dette blev til sidst afgjort ved en fælles aftale mellem Musk og SEC, der præciserede de tidligere aftaledetaljer. Musk leverede det indledende koncept og den finansielle kapital til SolarCity, som hans fætre Lyndon og Peter Rive var med til at stifte i. Det fungerede som et joint venture med Panasonic indtil tidligt, da Panasonic forlod.


På det tidspunkt stod SolarCity over for likviditetsproblemer; Teslas aktionærer blev dog ikke informeret. Retsdokumenter ophævet bedste datingsider 2012 canada bekræftet, at Musk også var opmærksom på selskabets likviditetsproblemer.


InMusk var med til at stifte Neuralink, et neuroteknologisk opstartsfirma for at integrere den menneskelige hjerne med AI. Neuralinks formål er at skabe enheder, der er indlejret i den menneskelige hjerne for at lette sammensmeltningen af ​​hjernen med maskiner. Enhederne vil også forene sig med de seneste forbedringer inden for kunstig intelligens for at holde sig opdateret. Sådanne forbedringer kunne forbedre hukommelsen eller gøre det muligt for enhederne at kommunikere med software mere effektivt. Ved en live demonstration i August beskrev Musk en af ​​deres tidlige enheder som "en Fitbit i dit kranium", der snart kunne kurere lammelser, døvhed, blindhed og andre handicap.


Mange neurovidenskabsmænd og publikationer kritiserede disse påstande; [] [] [] MIT Technology Review beskrev dem som "meget spekulative" og "neurovidenskabelige teater", bedste datingsider 2012 canada. InMusk grundlagde The Boring Company for at bygge tunneler. Som et merchandising- og reklamestunt solgte The Boring Company 2, nyhedsflammekastere i Musks ledelsesstil og behandling af hans medarbejdere er blevet stærkt kritiseret.


havde[d] potentielt sat kunders liv på spil". I juli rapporterede Vanity Fair det, bedste datingsider 2012 canada en middag arrangeret af Reid HoffmanMusk introducerede den dømte seksualforbryder Jeffrey Epstein til Mark Zuckerberg. Zuckerberg bekræftede, at han mødte Epstein gennem Musk, selvom Musk nægtede, at han introducerede de to. I august kort efter Epsteins død The New York Times journalist James B. Stewart offentliggjorde en off-the-record samtale, han havde med Epstein, hvor Epstein fortalte Stewart, at han var blevet bedt af en tæt på Musk om at udarbejde en liste over potentielle kandidater til en ny formand for Tesla efter Musks anmodning, bedste datingsider 2012 canada.


Musks talsmand afviste anklagerne. InMusk annoncerede planer for en version af en vaktraining, der tildeler et dusin ingeniører fra Tesla og SpaceX til at etablere det konceptuelle grundlag og skabe indledende designs. I juni annoncerede Musk en designkonkurrence for studerende og andre om at bygge Hyperloop pods til at fungere på en SpaceX-sponsoreret milelang bane i en - Hyperloop pod-konkurrence.


Banen blev brugt i januar, og Musk annoncerede også, at virksomheden startede et tunnelprojekt med Hawthorne lufthavn som destination. I december annoncerede Musk oprettelsen af ​​OpenAIa ikke-for-profit kunstig intelligens AI-forskningsvirksomhed, der sigter på at udvikle kunstig generel intelligens beregnet til at være sikker og gavnlig for menneskeheden. I juli sørgede Musk for, at hans ansatte byggede en lille redningsboks til at hjælpe med redningen af ​​børn, der sidder fast i en oversvømmet hule i Thailand.


Ingeniører hos SpaceX og The Boring Company byggede mini-ubåden ud af et Falcon 9 flydende oxygen-overførselsrør [] på otte timer og leverede den personligt til Thailand. Direkgunabhornordenen. Vernon Unsworth, en britisk fritids-hulearbejder, der havde udforsket hulen i de foregående seks år og spillet en vigtig rådgivende rolle i redningen, kritiserede ubåden på Bedste datingsider 2012 canada som intet andet end en PR-indsats uden chance for succes, og at Musk "ikke havde nogen forestilling om, hvordan hulepassagen var" og "kan stikke sin ubåd, hvor det gør ondt".


Musk hævdede på Twitter, at enheden ville have fungeret og omtalte Unsworth som "pedo-fyr". To dage senere udsendte Musk en undskyldning for sine bemærkninger. Lin Woodthe redningsmands advokat kom frem og viste, at han havde forberedt sig på en injuriesag. Omkring dette tidspunkt sendte James Howard-Higgins en e-mail til Musk og hævdede at være en privatdetektiv og med et tilbud om at "grave dybt" i Unsworths fortid, hvilket Musk accepterede; Higgins blev senere afsløret som en dømt forbryder med flere tilfælde af bedrageri.


indtil han flyttede til Chiang Rai for en barnebrud, der var ca bedste datingsider 2012 canada år gammel dengang. I september anlagde Unsworth en sag om ærekrænkelse i Los Bedste datingsider 2012 canada føderal domstol. synonymt med 'uhyggelig gammel mand' og bruges til at fornærme en persons udseende og opførsel. Den 6. december fandt juryen Musk medhold og fastslog, at han ikke var ansvarlig.


Den 6. september optrådte Musk på The Joe Rogan Experience podcast og diskuterede forskellige emner i over to timer. Et af de højest profilerede og kontroversielle aspekter af programmet var Musks prøveudtagning af et enkelt sug fra en cigar bestående af, bedste datingsider 2012 canada, Joe Rogan hævdede, af tobak blandet med cannabis. Washington Post bemærkede, at "I mediernes hænder blev det en historie om Musks voksende ustabilitet.


Tesla-aktien faldt efter hændelsen, som faldt sammen med bekræftelsen af ​​Teslas vicepræsident for verdensomspændende finansers afgang tidligere samme dag. Som enhver, der så den podcast, kunne fortælle, aner jeg ikke, hvordan man ryger pot. Den 30. marts udgav Musk et rapnummer, "RIP Harambe", på SoundCloud som Emo G Records.


Nummeret, som er en hentydning til drabet på Harambea-gorilla i en zoologisk have i Cincinnati, og den efterfølgende "smagløse" internetsensationalitet omkring begivenheden, blev fremført af Yung Jake, skrevet af Yung Jake bedste datingsider 2012 canada Caroline Polachekand produceret af BloodPop.


fra utallige kompetente, men uspændende stykker af soveværelseselektronika, der er postet andetsteds på Soundcloud", [] TechCrunch sagde, at det "ikke var en dårlig repræsentation af genren". Musk er formand for Musk Foundation, som erklærer, at formålet er at levere solenergisystemer i katastrofeområder såvel som andre mål.


Omkring halvdelen var til nonprofitorganisationer inden for videnskabelig forskning eller uddannelse. Bemærkelsesværdige modtagere inkluderer Wikimedia Foundation, hans alma mater University of Pennsylvania og Kimball's Big Green. Musk er også administrator af X Prize Foundation. Omkring tre fjerdedele af Musks rigdom stammer fra Tesla.





nigeria internet dating



Tilmeld dig Meetup, den hurtige og nemme måde at møde nye mennesker på. Du starter en gruppe, vi finder medlemmer. Søger en social gruppe? Opret din egen for at møde mennesker, der deler dine interesser. Gratis datingsider kan hjælpe lokale singler med at udforske datingscenen et stryg ad gangen, og det kan opbygge deres selvtillid til at modtage likes og beskeder på en regelmæssig basis. Dette er den bedste datingside for seriøse forhold, og som er helt gratis.


Så hvis du er interesseret i at finde din drømmepige i nærheden af ​​dig, SLÅ MED OS LIGE NU. Datingside eksklusivt for modne singler over fyrre i USA. Tilmeld gratis. Find personer, der deler dine interesser. Især dem, der mangler ansigt til ansigt dating muligheder. Hvis du er en frygtsom person, har Tinder dækket dig, da du ville være mere selvsikker bag en skærm.


Med denne funktion har du en stor chance for at finde et match. Denne funktion giver dig mulighed for at være øverst i køen i tredive minutter, så din profil kan ses af personer, du måske kan lide.


I Tinder får du hver dag et superlike, som du kan sende til et medlem. Hvis du foretrækker at have flere super like, kan du abonnere på premium-kontoen. Superlike er en fantastisk funktion; det viser, at du elsker et medlem. Tinder har masser af fantastiske gratis funktioner, som at se medlemmer, der kan lide dig, øjeblikkelig match, ubegrænsede likes og swipes, finde andre medlemmer rundt om i verden, spole dit swipe tilbage osv. OkCupid blev lanceret i , i øjeblikket med 10 millioner medlemmer på udkig efter den perfekte date.


Ligesom Tinder kommer den med swipe til venstre og højre i dobbelt. Medlemmer er fra forskellige sfærer af livet, med alle aldersgrupper på webstedet. Men flertallet falder mellem 25 — Ved tilmelding bliver du spurgt om, hvad du præcis leder efter.


Dit svar er det, der hjælper systemet med at matche eller anbefale folk til dig. Det er meget nemt og hurtigt at tilmelde sig en ny konto. Inden for 5 minutter har du allerede en ny og frisk profil, der venter på at blive matchet. For at gøre registreringsprocessen hurtigere, kan du tilmelde dig via Facebook. For at få mest muligt ud af denne dating-app skal du udfylde dine likes og dislikes. Det sikrer, at du møder din perfekte date uden besvær. Jo mere attraktiv og pæn din profil er, jo større er chancerne for at finde den dato.


Designet af OkCupid er ligetil og pænt, hvilket hjælper medlemmerne med at navigere gennem appen uden problemer. Funktionerne og funktionerne kan nemt ses fra fanerne i topmenuen.


Nedenfor er nogle unikke funktioner, der gør denne app til den perfekte dating-app. Bumble minder meget om Tinder, det er fordi den er udviklet af en tidligere tinder-medarbejder, Whitney Wolfe. I Bumble er det kvinder, der har kontrol. Når der er et match, skal kvinden være den første til at chatte med manden.


Hvorefter manden vil svare, hvis han er interesseret. Det er en af ​​de bedste dating apps derude; hvis du er i Canada, er det endda den mest ideelle app til at finde en date. Kønsandelen er , og at dømme efter antallet af forlovelser og bryllupper, der er resultatet af Bumble; det er tydeligt, at chancerne for at finde en livstidspartner er svære.


Tilmeldingsprocessen er hurtig, og du kan vælge at registrere dig med et telefonnummer på din Facebook-konto. Brug af Facebook gør processen lettere, da den importerer dine data til Bumble.


Da denne dating-app for nylig blev lanceret, kunne medlemmer ikke registrere sig uden en Facebook-konto. Men efter adskillige klager fra medlemmer, kunne medlemmerne registrere sig med blot telefonnumre. De fleste medlemmer har en kvalitetsprofil med en funktion, der er nem at kontakte. Den eneste ulempe ved denne dating-app er fraværet af et søgefelt. Hvis dit mål ikke er at date, kan du skifte til BumbleBff-tilstanden for at finde venner, der deler stort set al din interesse.


Hvis du udfylder dine krav nøjagtigt, vil appen matche dig med potentielle venner, du endda kan forbinde med. Bumble kommer med en anden tilstand for forretningstilbøjelige medlemmer. Hvis du leder efter forretningspartnere, forbindelser eller finansieringskilder, har Bumble dækket dig. Se det som en LinkedIn-version. Denne funktion gør det tydeligt, at du kan lide en person. Coffee Meets Bagel blev lanceret af tre iværksættersøstre i San Francisco. Siden da er det blevet en af ​​de populære apps i Canada.


Denne dating-app har til formål primært at modvirke den konventionelle swiping, der mætter online datingverdenen. Det har ført til mindre misbrug eller spam i dating-appen. Appen har i øjeblikket omkring 21 millioner medlemmer fra hele verden med 25 millioner introduktioner og ægteskaber. Deres målgruppe ser ud til at være unge professionelle, der er klar til at møde deres drømmepartner. Det er super nemt at tilmelde sig denne dating-app. Inden for 5 minutter er du færdig og støvet.


For at sikre, at medlemmer er autentiske, sikrer Coffeemeetsbagel, at medlemmer bekræfter deres konto ved hjælp af Facebook. Det betyder, ingen Facebook, ingen CoffeeMeetsBagel-konto. Har nogensinde følt, at du har savnet en soulmate på grund af mangel på dristighed? Happn sigter mod at give dig en ny chance. Det er en lokationsbaseret dating-app, der blev lanceret i Den forbinder medlemmer, der er geografisk tæt på hinanden, dem der allerede er gået forbi hinanden. september The Journal of the Canadian Chiropractic Association.


PMC San Jose Mercury News. Arkiveret fra originalen den 14. april, Hentet den 14. april, Hentet den 30. maj, Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future. ISBN Rolling Stone. Arkiveret fra originalen den 17. august, Hentet den 15. november, The Daily Telegraph.


Arkiveret fra originalen den 26. april, Hentet den 26. marts, San Francisco, Californien. Arkiveret fra originalen den 29. marts, Hentet den 12. januar, The Verge. New York City: Vox. Arkiveret fra originalen den 7. februar, vi tjekkede med hans skolekammerater".


Arkiveret fra originalen den 6. oktober, Arkiveret fra originalen den 18. august, Hentet 29. maj, Arkiveret fra originalen den 2. august, Hentet 14. september, Arkiveret fra originalen den 14. december, Mercury News. Arkiveret fra originalen den 10. juni, Hentet den 11. juni, C-Suite Quarterly. Arkiveret fra originalen den 3. maj, astronauter ud i rummet". Arkiveret fra originalen 7. august, Hentet 1. juni, 16. juli, Arkiveret fra originalen 28. december, Hentet 28. december, Arkiveret fra originalen 15. maj, Hentet 3. september, 19. juni, Hentet 4. september, Arkiveret fra originalen den 18. februar, Hentet 13. december, Arkiveret fra originalen den 12. april, Hentet 12. april, Arkiveret fra originalen den 27. oktober, Arkiveret fra originalen den 21. oktober, Business Insider.


Arkiveret fra originalen 23. marts, Hentet 3. april, Arkiveret fra originalen 23. maj, Hentet 4. juli, Arkiveret fra originalen 22. juni, 31. december, Arkiveret fra originalen 25. august, Arkiveret fra originalen 25. juni , com, det hedengangne ​​domæne for hans anden opstart". Bloomberg L. Arkiveret fra originalen den 23. februar, Hentet den 7. juni, The New York Times.


Hentet 16. februar, The Atlantic. William Morrow and Company. gov pressemeddelelse. Hentet 2. december, Arkiveret fra originalen 10. februar, Hentet 10. februar, Arkiveret fra originalen 1. juli, Hentet 11. januar, CBS News.


Arkiveret fra originalen 22. april, hentet 3. august, BBC News. 22. december, Arkiveret fra originalen 31. august, Hentet 30. juni, New York City: Vox Media. Arkiveret fra originalen den 27. juni, National Geographic. NBC News.


28. september, Arkiveret fra originalen den 13. december til Månen". 18. september, Arkiveret fra originalen 16. juli, Hentet 27. maj, Arkiveret fra originalen 29. august, Arkiveret fra originalen 18. maj, Hentet 28. marts, Arkiveret fra originalen 21. august, Arkiveret fra originalen 7. januar , Arkiveret fra originalen den 16. december, Arkiveret fra originalen den 18. december, Arkiveret fra originalen den 6. marts, Market Business News.


Arkiveret fra originalen den 12. februar, Hentet 16. april, 29. december, Arkiveret fra originalen den 29. januar, Hentet 23. december, Arkiveret fra originalen den 17. juli, Hentet 17. juli, Tesla blev ikke grundlagt af Elon Musk, men snarere af Martin Eberhard og Marc Tarpenning i juli Quirky: Den bemærkelsesværdige historie om træk, svagheder og genialitet hos banebrydende innovatører, der ændrede verden.


Arkiveret fra originalen den 4. februar, 13. august, Arkiveret fra originalen den 16. marts, Hentet den 17. april annoncerede Tesla Motors og medstifter Martin Eberhard en aftale om, hvem der kan hævde at være grundlægger af virksomheden mandag. Hurtigt selskab. Eberhard og Musk har nået en ret uventet løsning - i stedet for at blive enige om at dele titlen "grundlægger", har parret udpeget fem personer som virksomhedsstiftere, inklusive Musk, Eberhard, JB Straubel, Mark Tarpenning og Ian Wright.


15. marts, Bil og Chauffør. Arkiveret fra originalen 17. marts, Hentet 30. marts, Arkiveret fra originalen 24. november, Hentet 22. juni, Arkiveret fra originalen 2. juni, Hentet 4. november, Arkiveret fra originalen 12. november, Arkiveret fra originalen i februar 9, Hentet 9. februar, Hentet 20. april, Hentet 14. februar, Arkiveret fra originalen 27. november, Hentet 5. december, 22. november, Hentet 19. september, 14. april, Hentet 7. december, 27. juli, ABC-nyheder.


7. januar Arkiveret fra originalen den 3. august, Associated Press. 28. juni, 1. juli, 2. juli, The Wall Street Journal. 21. december, hentet 14. november, sagsøger Teslas Elon Musk for bedrageri og forsøger at forhindre ham i at drive et offentligt selskab". Arkiveret fra originalen 23. juni, Hentet 27. september, Hentet 17. september, Hentet 11. maj, USA Today. Arkiveret fra originalen 23. november, Hentet 23. november, Arkiveret fra originalen 30. juli, 27. september, Arkiveret fra originalen 26. maj, Hentet 29. september, 27. oktober, Arkiveret fra originalen 22. maj, Hentet 9. december, ABC Nyheder.


Arkiveret fra originalen den 23. oktober, Hentet 17. oktober, Arkiveret fra originalen den 28. maj, Hentet 26. februar, CNN Business. Arkiveret fra originalen 8. juni, Hentet 16. juli, Arkiveret fra originalen 22. januar, Hentet 25. november, Hentet 14. juni, 20. maj, Arkiveret fra originalen 30. oktober, Hentet 1. december, Hentet 10. juni, Solar Power World. 13. september, Arkiveret fra originalen den 10. oktober, Arkiveret fra originalen den 9. oktober, Arkiveret fra originalen den 8. august, Hentet 1. september, Arkiveret fra originalen den 15. august, The Detroit Bureau.


Arkiveret fra originalen den 14. september, Los Angeles Times. Arkiveret fra originalen den 28. juli, 27. marts, Hentet 10. april, Arkiveret fra originalen den 2. oktober, Hentet 10. oktober, MIT Technology Review. Arkiveret fra originalen den 12. september, 18. marts, Arkiveret fra originalen den 20. marts, Wired UK. Arkiveret fra originalen den 18. juli, hentet den 19. februar, underjordisk sløjfe skal afprøves".


Las Vegas Review-Journal. Arkiveret fra originalen den 11. januar, Hentet 29. januar, 28. januar, 4. december, Arkiveret fra originalen den 4. juni, Hentet 4. juni, Musk: Life Inside Tesla's Production Hell". Arkiveret fra originalen den 21. marts, Hentet den 25. april, Vanity Fair.


Arkiveret fra originalen den 19. april, Harper Collins USA. Elons langt værste egenskab efter min mening er en fuldstændig mangel på loyalitet eller menneskelig forbindelse. Mange af os arbejdede utrætteligt for ham i årevis og blev smidt ud til kantstenen som et stykke affald uden en anden tanke.


Måske var det beregnet til at holde resten af ​​arbejdsstyrken på tæerne og bange; måske var han bare i stand til at løsrive sig fra menneskelig forbindelse i bemærkelsesværdig grad. Det, der var klart, er, at folk, der arbejdede for ham, var som ammunition: brugt til et bestemt formål, indtil de var udmattede og kasserede. Den administrerende direktør er kendt for store krav og ambitiøse mål. Men adskillige fabriksarbejdere siger, at han ikke følger op - og at hans lederskab sætter en bekymrende tone.


Arkiveret fra originalen den 10. april fortalte One Gigafactory-chefen til Wired, at de havde forhindret medarbejdere i at gå for tæt på Musks skrivebord af frygt for, at et ord malplaceret kunne ende med, at de blev fyret. Manageren kaldte udbruddene "Elons raserifyringer. Arkiveret fra originalen den 16. april, The Times. Hentet 6. august, Arkiveret fra originalen 4. september, Hentet 26. november, 12. august, Arkiveret fra originalen 29. september, Hentet 22. marts, 22. august, Arkiveret fra originalen 10. juli, Hentet 23. august, arXiv : Bloomberg BusinessWeek.


Arkiveret fra originalen 27. januar, hentet 27. april, Alt hvad du behøver at vide om kapløbet om superhurtig rejse". Daglig Bulletin. Arkiveret fra originalen den 16. august, Hentet den 25. juli, The Washington Post.


Hentet 14. august, Arkiveret fra originalen 30. august, Hentet 15. december, Backchannel på Medium. Arkiveret fra originalen 25. oktober Hentet 25. oktober Hentet 19. juli Hentet 8. september 8. juli Arkiveret fra originalen 7. december Arkiveret fra originalen 28. august Hentet 28. august Arkiveret fra originalen 13. juli,

No comments:

Post a Comment