Tuesday, December 21, 2021

Seurustella intialaisen miehen kanssa

Seurustella intialaisen miehen kanssa



Hyödyllisin mielipide mho Rate. Kaikki nämä koskevat intialaisen miehen seurustelua, mutta erityisesti intialaisia ​​miehiä, jotka seurustelevat muiden intialaisten kanssa, seurustella intialaisen miehen kanssa. Jos ei jotain suoraan Kama Sutrasta. Tilini. Sinua todennäköisemmin vainoaa seksuaalinen saalistaja, jonka valkoinen tai musta mies on kuin intialainen. 17-vuotias on tarpeeksi kypsä tietämään mikä on oikein ja mikä väärin. Muusikko Movie Star Rapper TV-sarjan juontaja Sportsman.





LISÄÄ Wellnessissä



Eräs juutalainen ystäväni huomautti kerran, vain puoliksi vitsaillen, että hän uskoi intiaanien olevan todellista valittua kansaa. Ei seurustella intialaisen miehen kanssa Moosekselle, minun täytyi olla samaa mieltä.


minä asuin Seurustella intialaisen miehen kanssa noin kolme vuotta ja mieheni tunnetaan tällä hetkellä husPad-nimelläni, kiitos, että hän otti iPadin, jonka hän "annoi minulle" -- mutta se on toinen kolumni on New Delhistä, joka sen lisäksi, että minulla on paljon intialaisia ​​ystäviä ja appivanhemmat, ovat antaneet minulle melko hyvän näkemyksen maailman suurimman demokratian ihmisten haluttavuudesta - ja siitä, kuinka heidät houkutella.


Ennen kuin käsittelemme "miten", aloitetaan "miksi". Intiaanit hallitsevat insinöörejä, lääkäreitä, lakimiehiä, pääomasijoittajia ja yrittäjiä. He muodostavat suuren osan jatko-opiskelijoistamme - kävele vain Harvardin kampuksilla Columbiassa seurustella intialaisen miehen kanssa Stanford tai ja näet näitä uskomattoman houkuttelevia ruskeita ihmisiä kaikkialla, seurustella intialaisen miehen kanssa.


Mikä johtaa pisteeseen numero kaksi. Intialaiset ovat yleensä todella hyvännäköisiä. Useimmat intiaanit ovat luontaisesti ystävällisiä, sosiaalisia olentoja; he arvostavat ystäviä ja perhettä, ja heillä on kalenteri täynnä erilaisia ​​juhlapäiviä ja juhlia, mitä he yleensä tekevät mielellään.


Bollywood-elokuvien loputtomat riemuitsevat tanssinumerot kanavoivat melko paljon Seurustella intialaisen miehen kanssa sielu. Lisäksi intialaiset miehet rakastavat tanssia. Jos ei mistään muusta syystä kuin haluat jonkun tanssivan kanssasi tai ilman sinua, ole intialainen. Ok, nyt kun sinkkujen intiaanien osake on seurustella intialaisen miehen kanssa, sinun on oltava pelissäsi, jos haluat seurustella. Jos olet intialainen, voit ohittaa tämän postauksen loput ja viettää seuraavat neljä minuuttia nauttien toivottavuudestasi.


Jos et ole intialainen, jatka lukemista oppiaksesi seitsemän asiaa, joiden pitäisi ilahduttaa sinua. Ensimmäiset viisi liittyvät Seurustella intialaisen miehen kanssa. Intiaanit ottavat Bollywoodin ja heidän julkkiksensa erittäin vakavasti.


Kaksi asiaa, jotka sinun on tiedettävä näistä nimikirjaimista. Yksi, SRK on lyhyt käsi Shahrukh Khanille, yhdelle Intian ensi-ilta Bollywood-julkkiksille. Toiseksi sinulla täytyy olla mielipide hänestä. Hän on polarisoiva hahmo. Intiaanit joko rakastavat häntä tai vihaavat häntä. Lempinäyttelijä. Jos sinulla ei ole aikaa, voit vain väittää, että SRK on suosikkisi ja jatkaa eteenpäin. Mutta jos haluat tehdä aloitetta, suosittelen, että tutustut joihinkin Bollywood-näyttelijöihin ja valitset suosikkisi. Jotkut turvallisia, seurustella intialaisen miehen kanssa, houkuttelevia mahdollisuuksia: Salman Khan, Aamir Khan, Hrithik Roshan ja Amitabh Bachchan.


Kal Pennia ei lasketa. Suosikkinäyttelijä. Katso edellä. Sinulla täytyy olla suosikki. Voisi väittää, että Aishwarya Rai on tuttu useimmille amerikkalaisille, vaikka silloin sinua epäillään, koska Aishwarya, vaikkakin äärimmäisen kaunis ja menestyvä, on niskakipu.


Hänellä on suuren diivan maine. Parempia vaihtoehtoja: Rani Mukherjee tai Kareena Kapoor. Suosikki hindi-elokuva. Nyt pitäisi olla selvää, että sinulla on oltava suosikki hindi-elokuva. Jos irrotat jotain sellaista, seurustella intialaisen miehen kanssa, "Joo, minä rakastin Kuch Kuch Hota Haita", saat hyvin todennäköisesti toiset treffit.


Jos ei jotain suoraan Kama Sutrasta. Yksi vahva suositus: "3 idioottia". Se on uusi elokuva, jossa on ristiriitaista vetovoimaa. Tärkeimmät bonuspisteet, jos ehdotat hindinkielisen elokuvan katsomista yhdessä. Useimmissa suurissa kaupungeissa on teattereita, jotka näyttävät Bollywood-elokuvia, muuten voit suoratoistaa sellaisen helposti Netflixin jne. kautta. Bhangra on lyömäsoittimia sisältävää musiikkia, jota esiintyy useimmissa Bollywood-elokuvissa. Siinä on vastustamaton rytmi, joka motivoi jopa kaikkein tanssifobisimmatkin tyypit iskemään lattialle. Arvostuksen osoittaminen Bhangraa kohtaan saa pisteitä.


Bhangra-musiikkia soittavan paikan löytäminen ja sinne meneminen yhdessä tuo sinulle varmasti jotain suoraan Kama Sutrasta, varsinkin jos näytät oikeat tanssiliikkeet. taputtaa kuvitteellista koiraa samalla kun ruuvaat sisään kuvitteellisen hehkulampun. Intiaanit rakastavat ruokaansa. Luultavasti enemmän kuin he rakastavat tanssia.


Ellet ole valmis tekemään vakavaa aloitetta keittiössä, suunnittele mennä ulos syömään intialaista ateriaa. Vaikka tämä voi olla hankalaa. Seurustella intialaisen miehen kanssa Intiaanit ovat samaa mieltä siitä, että hyvää intialaista ravintolaa on usein vaikea löytää jopa suurimmista kaupungeista. Voit saada seurustella intialaisen miehen kanssa perusmausteet useimmissa ruokakaupoissa.


Olen iloinen voidessani jakaa dal-reseptin, joka on uskomattoman maukas. Todellakin, sitä kutsutaan "Mrs. B:n Magic Dal, seurustella intialaisen miehen kanssa. Intiaanit rakastavat, kun puhut heidän kieltään. Huomaa: Intiassa puhutaan satoja kieliä. Ennen kuin tapasimme, Sanjay oli suuresti huvittunut siitä, että lausuin hänelle erilaisia ​​asioita hindiksi. Hankin turistikirjan ja kerroin hänelle muun muassa, että kaipaan vihreitä sukkiani. Nyt on olemassa useita iPhone-sovelluksia, jotka tarjoavat sinulle käännöksiä. Suosittelen, että poimit muutaman ja purat ne sopivaan aikaan, luultavasti jossain pitkälle toiselle treffeille.


Et halua, että treffisi ajattelee, että jos asiat menevät etelään, turvaudut vainoamiseen. Onnea ja kerro minulle, kuinka nämä ehdotukset toimivat, seurustella intialaisen miehen kanssa. Toivon, että Laxmi, vaurauden jumalatar, hymyilee sinulle, kun yrität seurustella hänen kanssaan.


Ai niin, melkein unohdin mainita: vielä yksi iso bonus intiaanien seurustelussa: kommunikointi taksien kanssa. Luulen, että vitsailen?


Newyorkilaiset: Kuvittele, jos voisit pysäyttää taksin klo 16 siirtymäaikana ja päivämääräsi voisi sanoa hindiksi, seurustella intialaisen miehen kanssa, "Hei veli, seurustella intialaisen miehen kanssa, voitko viedä meidät kevääseen ja 6. päivään?


Päävalikko U. Uutiset U. Uutiset Maailman uutiset Liiketoimintaympäristö Terveys Koronavirus Sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Politiikka Seurustella intialaisen miehen kanssa Bidenin kongressin ekstremismi. Yhteisöt Queer Voices Women Black Voices Latino Voices Aasian äänet.


Erikoisprojektit Highline. HuffPostin henkilökohtaiset videohoroskoopit. Kumppaneidemme perintö elää lahjasi tasolla.


Kansainvälinen Australia Brasilia Kanada España Ranska Ελλάδα Kreikka Intia Italia 日本 Japani 한국 Korea Québec U, seurustella intialaisen miehen kanssa. Seuraa meitä. Ehdot Tietosuojakäytäntö. Osa HuffPost Wellness -palvelua. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdota korjausta. LISÄÄ Wellnessissä. Mistä voin ostaa kotona tehtäviä nopeita COVID-testejä ja milloin minun pitäisi käyttää niitä?


LISÄÄ ELÄMÄSSÄ. Pandemia johtaa väliin jääneisiin syöpädiagnooseihin, tutkimus varoittaa. Miksi Millenniaalit ovat niin innostuneita tavaroiden keräämisestä. Mitä eroja Omicron- ja Delta COVID -varianttien välillä on??


Voitko saada COVID-rokotteen tai tehosterokotteen, jos olet jo sairas? Tämä on kehosi pandemian "Whiplash" alla. Talven ihonhoitotuotteet, joihin ihotautilääkärit suosittelevat vaihtamista. Tilaa uutiskirje. Tilattu onnistuneesti!





aikuisten treffisivustot Etelä-Dakota



Intiaanit ottavat Bollywoodin ja heidän julkkiksensa erittäin vakavasti. Kaksi asiaa, jotka sinun on tiedettävä näistä nimikirjaimista. Yksi, SRK on lyhyt käsi Shahrukh Khanille, yhdelle Intian ensi-ilta Bollywood-julkkiksille. Toiseksi sinulla täytyy olla mielipide hänestä. Hän on polarisoiva hahmo. Intiaanit joko rakastavat häntä tai vihaavat häntä. Lempinäyttelijä. Jos sinulla ei ole aikaa, voit vain väittää, että SRK on suosikkisi ja jatkaa eteenpäin.


Mutta jos haluat tehdä aloitetta, suosittelen, että tutustut joihinkin Bollywood-näyttelijöihin ja valitset suosikkisi. Turvallisia, houkuttelevia mahdollisuuksia: Salman Khan, Aamir Khan, Hrithik Roshan ja Amitabh Bachchan. Kal Pennia ei lasketa. Suosikkinäyttelijä. Katso edellä. Sinulla täytyy olla suosikki.


Voisi väittää, että Aishwarya Rai on tuttu useimmille amerikkalaisille, vaikka silloin sinua epäillään, koska Aishwarya, vaikkakin äärimmäisen kaunis ja menestyvä, on niskakipu. Hänellä on suuren diivan maine. Parempia vaihtoehtoja: Rani Mukherjee tai Kareena Kapoor.


Suosikki hindi-elokuva. Nyt pitäisi olla selvää, että sinulla on oltava suosikki hindi-elokuva. Jos sanot jotain kuten "Joo, rakastin Kuch Kuch Hota Haita", saat todennäköisesti toiset treffit.


Jos ei jotain suoraan Kama Sutrasta. Yksi vahva suositus: "3 idioottia". Se on uusi elokuva, jossa on ristiriitaista vetovoimaa. Tärkeimmät bonuspisteet, jos ehdotat hindinkielisen elokuvan katsomista yhdessä.


Useimmissa suurissa kaupungeissa on teattereita, jotka näyttävät Bollywood-elokuvia, muuten voit suoratoistaa sellaisen helposti Netflixin jne. kautta. Bhangra on lyömäsoittimia sisältävää musiikkia, jota esiintyy useimmissa Bollywood-elokuvissa. Siinä on vastustamaton rytmi, joka motivoi jopa kaikkein tanssifobisimmatkin tyypit iskemään lattialle. Arvostuksen osoittaminen Bhangraa kohtaan saa pisteitä.


Bhangra-musiikkia soittavan paikan löytäminen ja sinne meneminen yhdessä tuo sinulle varmasti jotain suoraan Kama Sutrasta, varsinkin jos näytät oikeat tanssiliikkeet.


taputtaa kuvitteellista koiraa samalla kun ruuvaat sisään kuvitteellisen hehkulampun. Jos olet seurustelemassa intialaisen kanssa, ole tietoinen siitä, että he eivät syö naudanlihaa ollenkaan, milloin tahansa, mistä tahansa syystä. Jotkut syövät kalaa, äyriäisiä ja ehkä joskus kanaa, mutta ne ovat harvassa. Itse asiassa, jos haluat todella tehdä häneen vaikutuksen, kysy häneltä, mitä hän haluaisi! Se on varmasti ensimmäinen.


Ja naiset, jos olette ulkona intialaisen miehen kanssa, voitte luultavasti odottaa hänen tekevän tilauksen. On aina vaikeaa seurustella jonkun kanssa, joka tulee niin erilaisesta taustasta, mutta lähes mahdotonta ymmärtää henkilöä, jonka kulttuuri on niin erilainen kuin intialainen kulttuuri.


Tämän ei ole tarkoitus estää sinua seurustelemasta jonkun intialaisen kanssa. se toimii vain oppaana seurustelemaan intialaisen kanssa. Tärkeintä muistaa on, että se ei odota, että treffit menevät kuin treffit amerikkalaisen kanssa. Itse asiassa ei ole koskaan hyvä idea suunnitella mitään ensitreffeillä, olipa kyseessä sitten intialainen tai naapuripoika.


Jos ymmärrät, että siellä on joitain merkittäviä kulttuurieroja, voit päättää, haluatko kokeilla sitä ennen kuin lähdet ulos. Jos päätät kokeilla sitä, pidä mieli avoimena. Kaikki nämä koskevat intialaisen miehen seurustelua, mutta erityisesti intialaisia ​​miehiä, jotka seurustelevat muiden intialaisten kanssa. Jos intialainen mies pyytää ei-intialaista, olisi turvallista olettaa, että hänellä on kosmopoliittinen näkemys seurustelusta ja että he ovat luultavasti osa mitä tahansa kulttuuria, joka siihen kannustaa.


Periaatteessa, jos he ovat sellaisia, jotka todella tilaavat nämä yllä olevat kommentit, et edes olisi treffeillä heidän kanssaan. Pohjimmiltaan tämä artikkeli toimii yleislauseena, joka kuvaa intialaista kulttuuria, jolla ei olisi merkitystä todellisen intialaisen tapaamisen yhteydessä, ja se toimii vain stereotypioiden vahvistamisessa nykyaikaisia ​​intialaisia ​​vastaan.


Colleen, oletko koskaan seurustellut intialaisen kanssa? Mielestäni sinun pitäisi välttää yleistämistä kulttuureista ja sinun on mainittava stereotypioiden lähteitä. Onko tämä ajankohtaista Intiassa tänään? Tapaan intialaista miestä, eikä mikään tässä artikkelissa kirjoitettu sovi hänelle. Hän on erittäin huomaavainen, hän rakastaa lihaa, hänen mielestään seksi ennen avioliittoa on ok ja hän haluaa mennä naimisiin jonkun kanssa, koska rakastaa häntä.


Hän on jotain erityistä. Nyt kasvissyöjäjuttu on paskaa. 40 tuntemastani intialaisesta kaksi on kasvissyöjiä, ja tämä johtuu siitä, että yksi ei pidä mausta ja toinen on eläinlääkäri, joten hän ei halua syödä eläimiä. Täysin absurdi, täysin epätodellinen, liian yleistetty ja kaiken kaikkiaan naurettava kappale. Intialaisena naisena, ystäväni, olet kouluttamaton rasistinen naisvihaaja.


Pidä ne ajatukset jatkossa turvallisesti lukittuna päässäsi sen sijaan, että saastuttaisit Internetiä ammattikielellä. On surullista, että Colleen länsimaisena naisena on yleistynyt niin nopeasti, että luulin länsimaisten naisten olevan paljon älykkäämpiä kuin tämä. Pitäisikö tämän artikkelin perusteella yleistää myös kaikki länsimaiset naiset?


Ei, en tee. Mitä tulee artikkeliin, se näyttää historialliselta esineeltä 's'lta. Intia muuttuu, suurkaupunkien ihmiset ovat paljon koulutetumpia ja avoimempia, ja he ovat siellä länsimaissa jäädäkseen. Joten miksi he eivät sovi oikean naisen kanssa mistä tahansa yhteisöstä? Sanoit, että intiaanit ovat älykkäitä. Intiaanit eivät voi muuttaa maailmaa, mutta me voimme muuttaa itseämme ja maailma muuttuu kanssamme.


Ja ennen kuin käytät väitettä, jonka mukaan et voinut sisällyttää kaikkia naisrotuja, jotta se ei olisi "liian pitkä", se olisi helposti korjattu sanomalla "naiset" sen sijaan, että keskittyisit erityisesti valkoisiin naisiin. Vakavasti, en ymmärrä valkoista kiinnitystä.


Mikään artikkelissa ei kerro mitään siitä, että etniset miehet olisivat pakkomielle valkoisiin naisiin, ja tiedätkö mitä? Intialaiset miehet ovat palkintoja, eivät valkoiset tytöt, mitä, kun kaikki 28-vuotiaat valkoiset poikaset työskentelevät sellaisissa paikoissa kuten Steak N Shake ja Starbucks, joilla ei ole lapsia isänä, valittavat, ettei heillä ole varaa paskaan, mutta heillä on aina rahaa parlamenttiin Menthol. Valot, delfiinitatuoinnit ja opetus turhaan kosmetologian tutkintoon yáll nousi korkealta hevoseltasi ja tajusi, että ainoa hyvä asia sinussa on se suklaamaito, jota voit tuottaa nukkuessasi värillisen miehen kanssa, ole nyt poissa, sinä kiittämätön kurkku.


Kuinka mukavaa ja tekopyhää sinusta haastat valkoiset naiset, jotka eivät ole vielä sulkeutuneita rodun suhteen, koko ote keskittyy valkoisiin naisiin ja loukkaat heitä räikeästi rasistisimmalla tavalla. Olet kirjoittanut hauskimman rodullisimman tekopyhyyden, jonka olen koskaan nähnyt G G:stä. Mielipiteen omistaja, vaikka tämä myTake on hieman absurdi keskittyen vain valkoisiin naisiin, sinun on ymmärrettävä, että kun etniset miehet ovat länsimaissa, he ovat yhteiskunnassa, jossa suurin osa tähän mennessä käytettävissä olevista tytöistä on valkoisia.


Alueella on yleensä paljon vähemmän oman rodun etnisiä naisia, ja mitä tulee etnisiin naisiin, suuri osa heistä ei seurustele, koska he ovat konservatiivisia. Jos suurin osa länsimaisista naisista olisi mustia tyttöjä, etniset miehet kohtelisivat mustia naisia ​​"pokaaleina". Jos suurin osa länsimaisista naisista olisi latinalaisamerikkalaisia ​​naisia, etniset miehet olisivat huolissaan latinalaisamerikkalaisten naisten tapaamisesta samalla tavalla.


Ymmärrä mitä sanon? MyTaken omistaja, kirjoitit näkemyksen heistä ja vihaat niitä nyt katkeruudesta. Muista kuitenkin, että sijainti on myös erittäin tärkeä. Amerikan konservatiivisilla alueilla, kuten Texasissa, intialaisilla miehillä on paljon helpompaa kuin liberaaleilla alueilla, kuten pohjoisessa.


Liberaalit tytöt ovat yleensä passiivisia aggressiivisia, jotka teeskentelevät välittävänsä etnisistä asioista, mutta kun on kyse edes seurustelusta etnisten miesten kanssa, monet heistä eivät halua olla heidän kanssaan missään tekemisissä, koska monilla heistä on taipumus tehdä ennakkoluuloisia yleistyksiä meitä kohtaan. Liberaalisilla alueilla mustat ovat halutuin vähemmistö.


Konservatiivisilla alueilla ne ovat vähiten syy, miksi konservatiiviset tytöt tekevät ennakkoluuloisimpia yleistyksiä mustia miehiä kohtaan, mutta tekevät paljon vähemmän yleistyksiä etnisiä miehiä kohtaan kuin liberaalit tytöt. Syy, miksi monet etniset miehet uskovat, että tytöt pitävät heitä ei-toivottuina, johtuu siitä, että suuri enemmistö asuu liberaaleissa länsimaiden osissa. Ja melkein kaikki tytöt tällä sivustolla ovat liberaaleja. Tarkoitan sitä, että mytakes-artikkelini lopussa en aio olla aivan kuin jos olet avoin rotujenvälisille treffeille, minun ei tarvitse olla erityisen tarkka jokaisesta esittämistäni näkökohdista, enkä aio käyttää aikaa vaihtamiseen. sana "pitäisi treffata" ja "pitäisi harkita seurustelua" Näen jatkuvasti ihmisiä, jotka sanovat olevansa yleensä avoimia, jotka eivät edes harkitse seurustelua rotunsa ulkopuolella ja miksi?


Koska yhteiskunta paheksuisi sinua? Mikä on syy? Sinun täytyy katsoa itseesi. Käyttäjänimisäännöt, mutta se ei ole niin yleistä, eivätkä he yritä pakottaa ketään pitämään niistä. He kysyvät yleensä, koska he ovat ihastuneet, eivät vain saadakseen valkoisen jätkän, koska hän on valkoinen jätkä. Lol se on yleisempää. Tämä näkemys on hieman outo, mutta näytät kuin se olisi yksisuuntainen katu.


Ja täällä on joukko valkoisia tyyppejä, kuten mustia tyyppejä ja blaa bla blaa tyttöjen kanssa, jotka sanovat, miksi valkoiset kaverit eivät pidä minusta. Useimmiten he eivät maininneet ihastuksia, mutta eivät vain tarpeeksi valkoisia ihmisiä lähestymässä heitä. Syy, miksi monet kaverit kysyvät valkoisista tytöistä, johtuu siitä, että he sattuvat olemaan maissa, joissa valkoiset ovat enemmistönä.


Jos mustia tyttöjä tai latinalaisamerikkalaisia ​​tyttöjä olisi enemmistö länsimaissa, he kysyisivät heistä. Puhumattakaan, valkoiset kaverit ovat yleensä avoimia seurustelemaan kaiken rodun tytön kanssa, kun taas valkoiset tytöt seurustelevat yleensä vain mustien poikien tai todella vaaleaihoisten latinojen kanssa.


Ja tämä johtuu siitä, että tytöt yleensä uskovat rodulliseen hierarkiaan, elleivät intialaisten kaltaiset roduhierarkian alaosassa olevat kaverit pysty kompensoimaan niitä olemalla pitkiä, rikkaita tai ihastuttavia. Joten joo, poista vihasi täältä. KäyttäjänimiSäännöt En vihaa, ja jos olet nähnyt, mitä olen nähnyt miesten pitävän valkoisia poikasia pokaalina eikä yksilönä, huomaat, että kommenttini ei ole aiheeton.


Se on sairasta. Käyttäjänimisäännöt En ole rasisti, mutta näen enemmän tyyppejä hiipivän ja varjostavan valkoisia poikasia, koska he eivät pidä niistä. He eivät vain ole kiinnostuneita tuosta jätkästä, he haluavat pysyä sinkkuina, he ovat jo suhteessa tai he pitävät naisista. Ehkä olet vain sattumalta törmännyt paskoihin poikasiin. Tai ehkä olet saattanut jättää huomiotta useat tällaisten tyttöjen tällä sivustolla tekemät ennakkoluuloiset yleistykset.


Eräs esimerkki on tässä, kun eräs tyttö sanoo, että olemme älykkyydellä paljon muita rodullisia poikia alapuolella. Tällä sivustolla on kymmeniä tyttöjen ennakkoluuloisia yleistyksiä, ja on naurettavaa, että et edes tunnustanut niitä vaan sanoit sen sijaan, että he ovat uhreja.


Se ei ole kummallinen yksisuuntainen katu. MyUsernameRules En ole koskaan törmännyt noihin viesteihin. Ehkä ne otettiin alas ennen kuin ehdin nähdä ne, mutta olen nähnyt kymmeniä tyyppejä heittämässä varjoa. Ehkä näit ne, mutta olet heidän kanssaan samaa mieltä? Monet tytöt eivät pidä intialaisista miehistä ja uskovat, että he ovat yleensä kammottavia, seksistisiä, naisvihaajia ja rumia.


Se on yleinen uskomus tyttöjen keskuudessa, joten sitä pidetään täysin normaalina kommenttina. Käyttäjänimisäännöt Ei, en hyväksy rasistisia loukkauksia mitään ihmisryhmiä kohtaan.


Ja GaG-modit tuhoavat yleensä tuollaisen paskan nopeasti, joten en todennäköisesti saanut mahdollisuutta nähdä sen takia. Anteeksi kutsun sinua rasistiksi ja vihaajaksi, mutta usko minua, että se ei ole yksisuuntainen katu. MyUsernameRules Tiedän, että se ei ole vain yksisuuntainen katu. Kerroin vain mielipiteeni siitä, mitä yleensä näen, ja tiedän, että siellä on rasistisia valkoisia poikasia.


Olen riidellyt joidenkin kanssa. Kuten, tämä yksi poikanen julkaisi jatkuvasti negatiivisia asioita aasialaisista tytöistä, eikä minulla ollut sitä, koska tuollainen paska ei ole oikein. Ensinnäkin intialaiset ovat aasialaisia, ja toiseksi, kaikki intialaiset eivät ole taikauskoisia, naivia ja uskonnollisia kummajaisia. Kaikki intialaiset kaverit eivät kilpaile valkoisten naisten huomiosta sosiaalisen median sivustoilla, vaan yleensä kouluttamattomat ja sivistymättömät syrjäisiltä alueilta.


Miksi sinulla on niin paljon vihaa, kaunaa ja vihaa kaikkia intialaisia ​​kohtaan?? rakkaus-jeesus Koska useimmat intialaiset miehet ajattelevat näin, ei se ole niin ilmeistä? Ja ei, se ei ole "vain jotkut", vaan heidän uskonnonsa. Heidän uskontojensa mukaan naiset ovat pienempiä ja valkoisen naisen saaminen on elämän perimmäinen tavoite. Luuletko, että valkoiset miehet istuvat ympäriinsä toivoen ja rukoillen mustien naisten puolesta?? Tai keksi pitkiä MyTakes tekosyitä sille, miksi mustien naisten pitäisi seurustella heidän kanssaan? Tämä on puhtaasti intialainen miesten ongelma ja se käy hermoilleni.


Et luultavasti ole ollut monien intiaanien seurassa. Asun Torontossa, jossa on yksi suurimmista intialaisista ulkomaalaisista yhteisöistä. Olen käynyt muutamalla Bollywood-tanssitunnilla ja tavannut siellä upeita ihmisiä. Suurin osa intialaisista miehistä kävi yliopistossa ja ovat menestyviä IT-ammattilaisia. Olen myös osallistunut kahteen perinteiseen intialaiseen häään ja morsian oli valkoisia naisia.


He ovat yksi ystävällisimmistä ja vieraanvaraisimmista ihmisistä, joita tiedän. Sinun täytyy laajentaa horisonttiasi. rakkaus-jesus asun Oakville lmaossa. Kyllä, ei ole yllättävää, että monet intialaiset miehet ovat mukavia sinulle, se johtuu siitä, että he eivät halua muuta kuin valkoisen tytön tunteita. Ja samalta alueelta kotoisina minun on kerrottava kokemukseni suuresti omasta, koska en ole nähnyt valkoisten naisten seurustelevan intialaisten miesten kanssa. Luulen, että se on sinun sanasi minun sanaani vastaan, huh? oh, monet intialaiset ystäväni asuvat myös Oakvillessä.


Suurin osa ensimmäisen sukupolven intialaisista miehistä Kanadassa on naimisissa valkoisten naisten kanssa, enkä tiedä paljon mustista naisista. rakkaus-jeesus Kuten sanoin, sinun sanasi minun sanaani vastaan. En ole vielä tavannut valkoista naista, joka seurustelee intialaisen miehen kanssa.


Menen Sheridaniin ja näen siellä paljon ihmisiä, enkä ole nähnyt sitä, mutta jos sanot, että olet, niin luulen, että olet. Siitä huolimatta, sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että intialaiset miehet eivät pidä valkoisia naisia ​​ihmisinä, he pitävät heitä palkintona.


Joillakin intialaisilla miehillä saattaa olla valkoinen fetissi, kuten joillain valkoisilla miehillä on pakkomielle itä-aasialaisista naisista. Intialaiset naiset ovat hyvin konservatiivisia eivätkä harrasta esiaviollista seksiä, joten joidenkin intialaisten miesten mielestä valkoiset naiset ovat helppoja. rakkaus-jeesus Heillä kaikilla on sama pakkomielle valkoisia naisia ​​kohtaan, se on osa heidän kulttuuriaan. Heitä kasvatetaan uskoen, että valkoiset naiset ovat parhaita naisia. Satunnaisella valkoisella miehellä on varmasti merkitystä aasialaisille, mutta se ei riitä, että valkoiset miehet esittävät syitä, miksi aasialaiset naiset seurustelevat heidän kanssaan jatkuvasti.


Intialaiset miehet eivät selvästikään usko olevansa helppoja, koska he valittavat aina valkoisista naisista, jotka ovat "rasisteja", koska eivät seurustelleet heidän kanssaan. Monet tummaihoiset ihmiset ovat pakkomielle ihoa vaaleneviin tuotteisiin tai mihin tahansa, jotta he näyttävät valkoisemmilta. Luulen, että mediassa on niin eurokeskeinen kauneusstandardi, joka saa toisesta rodusta tulevat ihmiset tuntemaan olonsa epävarmaksi.


Joka tapauksessa yksi niistä asioista, joita vihaan gagissa, on ihmiset täällä kysyvät niin monia rotuun liittyviä kysymyksiä, kuten "miksi valkoiset tytöt? rakkaus-jeesus Minusta tuntuu, että olen menettänyt juonen täällä, mutta kyllä ​​se on totta. Vihaan myös näitä kysymyksiä, minkä vuoksi olen niin päättäväinen väittelemään niistä. Minusta tämäntyyppiset kilpailuun liittyvät kysymykset pitäisi poistaa. Sinun ei pitäisi sanoa näin. Tutustu raiskauskulttuuriin maassasi enemmän kuin Intiassa. Olen nähnyt täällä kuinka tytöt sanovat hänen ex-raiskaavansa hänet.


Hän antaa sinulle vitun piirikunnan. Anilkumar11 Voitko kirjoittaa sen uudelleen englanniksi ja yrittää sitten uudelleen? Onko tämä kaikki mitä sinun tarvitsee kiistellä? Heitä kasvatetaan uskoen, että valkoiset naiset ovat parhaita naisia" Mitä tekopyhää paskaa. YourFutureEx tekopyhä? He kohtelevat intialaisia ​​naisia ​​kuin paskaa ja yrittävät manipuloida valkoisia tyttöjä seurustelemaan heidän kanssaan, mikä on sinun pointtisi?


YourFutureEx He tekevät vaikka lmao pjmedia. Shrian lakia noudatetaan olla muslimeja ja vain YourFutureEx Se on vain yksi eri Intian laeista ja itse asiassa prosenttiosuus on paljon suurempi.


Intian lait? Onko sinulla tosissasi aavistustakaan laistamme?? YourFutureEx "Intiassa" Avainsanat ovat. Muutat jatkuvasti Kanadaan ja Amerikkaan saadaksesi valkoisia tyttöjä �� Kyllä minä, voit tutkia sitä itse. Ei ole olemassa yhtä intialaista "lakia", joka ei aseta naisia ​​miesten alapuolelle.


YourFutureEx Lmao Luulen, että trollaat itseäsi kaveri. Tunnetko oikeasti ketään intiaania?? Onko sinulla työtovereita, naapureita tai ystäviä? He ovat hyviä ihmisiä! Mitä tulee 10:een, tuntemani hindut eivät usko naisten olevan miehiä alapuolella. Se on perinteistä, vanhan koulukunnan ajattelua. Tunnemani hindut asettavat miehet ja naiset tasa-arvoon. Monet ihmiset ajattelevat, että hindumiehet haluavat vain vaimon laittamaan ruokaa, siivoamaan ja kasvattamaan lapsia, mutta itse asiassa monet heistä haluavat naisia, joilla on oma ura.


Kaikki tuntemani intialaiset naiset ovat erittäin menestyviä, ja heidän perheensä rohkaisivat heitä menestymään pienestä pitäen. Uskaltaisin väittää, että useimmat koulutetut intialaiset naiset ovat taloudellisesti paremmassa asemassa tai heillä on keskimäärin menestyneempi ura kuin koulutetut valkoiset naiset.


Se on minun kaksi senttiä. Olen samaa mieltä YourFutureExin kanssa. YourFutureEx, hän on 17! Se selittää niin paljon MissMc3:a. Ei pahalla, koska olet. Et ole vain elänyt todellisessa maailmassa tarpeeksi kauan tietääksesi tai ymmärtääksesi.


Minulla on intialaisia ​​naapureita ja yrityksen toimistossa, jossa työskentelen, on intialaisia. Ex-poikaystäväni oli intialainen. Joten olen erittäin puolustava intialaisia ​​kohtaan ja haluan murtaa stereotypiat. Siinä kaikki. AsianFlower Hän on vain peikko. Älä ruoki häntä. 17-vuotias on tarpeeksi kypsä tietämään mikä on oikein ja mikä väärin. Kaveri, yritän vain saada pisteitä tililleni, ollakseni rehellinen, olen ollut useiden eri rotujen naisten kanssa, eikä se ole koskaan ollut ongelma, koska en ole koskaan tehnyt siitä ongelmaa.


Ok hyvä, luulin, että me kaikki luulimme sinun olevan yksi niistä vinkuvista tyypeistä, jotka tekevät tällaisia ​​valituksia, koska täällä on paljon sellaisia. Olen valkoinen entinen malli ja menin naimisiin mieheni kanssa 27 vuotta sitten. Ai niin ja voin tehdä täydellisen pyöreän rotin pizzaleikkurin avulla. Kaikki, hänen vanhempansa mukaan lukien, rakastavat ruoanlaittoani. Muuten, vitsailin pizzaleikkurille.


Ainoa asia, joka eroaa, on, että mieheni on aina ollut die hard klassisen rockin fani.

No comments:

Post a Comment