Tuesday, December 21, 2021

Uuttalt lov om menneskeheten som dateres tilbake til bibelske dager og begrepet gjør til andre

Uuttalt lov om menneskeheten som dateres tilbake til bibelske dager og begrepet gjør til andre



Nephi la vekt på hvor mye vi kan dra nytte av gaven ved å ha hellige skrifter. Du kan ikke velge og vrake hva du skal tro på og ikke. Nå har jeg et helt nytt liv i ham. For det andre forutsettes et lukket system. Hvilken konklusjon vil du komme til?





Bloggarkiv



Det skjulte tilhører Herren vår Gud, men det som er åpenbart tilhører oss og våre barn til evig tid, for at vi skal gjøre alle ordene i denne loven. Job ,7 Og at han skulle vise deg visdommens hemmeligheter, at de er dobbelte i forhold til det som er!


Vit derfor at Gud krever mindre av deg enn din misgjerning fortjener …. Job Og til mennesket sa han: Se, frykt for Herren, det er visdom; og å vike fra det onde er forstand. Salme Herrens hemmelighet er med dem som frykter ham; og han skal vise dem sin pakt. Salme Jeg vil åpne min munn i en lignelse: Jeg vil si fordums mørke ord: ….


Jesaja til loven og til vitnesbyrdet: taler de ikke etter dette ord, er det fordi det ikke er lys i dem. Matteus Alt er overgitt til meg av min Far, og ingen kjenner Sønnen uten Faderen; heller ikke kjenner noen Faderen uten Sønnen og den som Sønnen vil åpenbare ham for ….


Femte Mosebok Og du skal lære dem flittig for dine barn, uuttalte menneskehetens lov som dateres tilbake til bibelske dager og begrepet gjør til andre, og snakke om dem når du sitter i huset ditt og når du går på veien og når du legger deg og når du reiser deg. Femte Mosebok Og du skal vende om til Herren din Gud og adlyde hans røst etter alt det jeg befaler deg i dag, du og dine barn, av hele ditt hjerte og av hele din sjel.


Kontekst Crossref Comm Hebraisk. Vers Klikk for kapittel. New International Version De hemmelige ting tilhører Herren vår Gud, men de ting som er åpenbart tilhører oss og våre barn til evig tid, så vi kan følge alle ordene i denne loven. Vi er ikke ansvarlige for dem, men vi og våre barn er ansvarlige for alltid for alt han har åpenbart for oss, slik at vi kan adlyde alle vilkårene i disse instruksjonene. Berean Study Bible De hemmelige ting tilhører Herren vår Gud, men de ting som er åpenbart tilhører oss og våre barn for alltid, så vi kan følge alle ordene i denne loven.


King James Bible De hemmelige tingene tilhører Herren vår Gud, men de ting som er åpenbart tilhører oss og våre barn til evig tid, så vi kan følge alle ordene i denne loven. Christian Standard Bible De skjulte ting tilhører Herren vår Gud, men de åpenbarte tilhører oss og våre barn for alltid, så vi kan følge alle ordene i denne loven. Holman Christian Standard Bible De skjulte ting tilhører Herren vår Gud, men de åpenbarte ting tilhører oss og våre barn for alltid, så vi kan følge alle ordene i denne loven.


Moderne engelsk versjon Herren vår Gud har ikke forklart nåtiden eller fremtiden, men han har befalt oss å adlyde lovene han ga oss og våre etterkommere. Douay-Rheims bibel hemmelige ting for Herren vår Gud: ting som er åpenbare, for oss og våre barn til evig tid, så vi kan gjøre alle ordene i denne loven. Norsk Revised Version De hemmelige ting tilhører Herren vår Gud, men de ting som er åpenbart tilhører oss og våre barn til evig tid, så vi kan gjøre alle ordene i denne loven.


Good News Oversettelse "Det er noen ting som Herren vår Gud har holdt hemmelig, men han har åpenbart sin lov, og vi og våre etterkommere skal adlyde den for alltid.


GUDS ORD®-oversettelse Noen ting er skjult. De tilhører Herren vår Gud. Men de tingene som er blitt åpenbart i disse læresetningene tilhører oss og våre barn for alltid. Vi må adlyde hvert ord i disse læresetningene.


International Standard Version "De hemmelige ting tilhører Herren vår Gud, men det som er åpenbart tilhører oss og våre barn for alltid, for at vi skal holde ordene i denne loven. Bokstavelig standardversjon De ting som er skjult [tilhører] vår Gud YHWH, og den uuttalte menneskehetens lov som dateres tilbake til bibelske dager og begrepet gjør til andre åpenbart [tilhører] oss og våre sønner for alltid, for å holde alle ordene i denne loven. New Heart English Bible De hemmelige tingene tilhører Herren vår Gud; men det som er åpenbart tilhører oss og våre barn for alltid, uuttalte menneskehetens lov som dateres tilbake til bibelske dager og begrepet gjør til andre, så vi kan gjøre alle ordene i denne loven.


World English Bible De hemmelige tingene tilhører Yahweh vår Gud; men det som er åpenbart tilhører oss og våre barn til evig tid, så vi kan gjøre alle ordene i denne loven. Youngs bokstavelige oversettelse Det som er skjult er for Jehova vår Gud, og det som er åpenbart er for oss og våre sønner – til evig tid, for å holde alle ordene i denne loven. Ytterligere oversettelser Berean Study Bible · Last ned. Johannes Du gransker Skriften fordi du antar at du ved dem har evig liv.


Dette er selve ordene som vitner om meg, Apostlenes gjerninger Jesus svarte: "Det er ikke for dere å vite tider eller årstider som Faderen har fastsatt av sin egen myndighet. Apostlenes gjerninger. Bereerne var mer edle enn tessalonikerne, for de mottok budskapet med stor iver og gransket Skriftene hver dag for å se om disse læresetningene var sanne. Ellicotts kommentar for engelske lesere. Kontekst Pakten i Moab … 28 Herren rykket dem opp fra deres land i sin vrede, raseri og store vrede, og han kastet dem til et annet land, hvor de er i dag.


Berean Study Bible · Last ned korsreferanser John Du gransker Skriften fordi du antar at du ved dem har evig liv. Skriftens skattkammer De hemmelige ting tilhører Herren vår Gud, men det som er åpenbart tilhører oss og våre barn til evig tid, for at vi skal gjøre alle ordene i denne loven.


hemmelige Job ,7 Og at han ville vise deg visdommens hemmeligheter, at de er dobbelte i forhold til det som er! Vit derfor at Gud krever mindre av deg enn din misgjerning fortjener … Job Og til mennesket sa han: Se, frykt for Herren, det er visdom; og å vike fra det onde er forstand.


åpenbart Salme vil jeg åpne min uuttalte menneskehetens lov som dateres tilbake til bibelske dager og begrepet gjør til andre i en lignelse: Jeg vil si fordums mørke ord: … Jesaja Til loven og til vitnesbyrdet: hvis de ikke taler etter dette ord, er det fordi det ikke er lys i dem.


Matteus Alt er overgitt til meg av min Far, og ingen kjenner Sønnen uten Faderen; heller ikke kjenner noen Faderen, uten Sønnen, og den som Sønnen vil åpenbare ham for … og til vårt 5. Mosebok. Og du skal lære dem flittig for dine barn og tale om dem når du sitter i ditt hus og når du går på veien, og når du legger deg, og når du reiser deg.





kenya internasjonale datingsider



Ny internasjonal versjon Ja, når hedninger, som ikke har loven, av natur gjør ting som kreves av loven, er de en lov for seg selv, selv om de ikke har loven. Engelsk standardversjon For når hedninger, som ikke har loven, av natur gjør det loven krever, er de en lov for seg selv, selv om de ikke har loven.


Berean Study Bible Faktisk, når hedninger, som ikke har loven, av natur gjør det loven krever, er de en lov for seg selv, selv om de ikke har loven. Christian Standard Bible Så når hedninger, som av natur ikke har loven, gjør det loven krever, er de en lov for seg selv selv om de ikke har loven.


Holman Christian Standard Bible Så når hedninger, som ikke har loven, instinktivt gjør det loven krever, er de en lov for seg selv selv om de ikke har loven. Amerikansk standardversjon for når hedninger som ikke har loven av natur gjør lovens ting, disse, som ikke har loven, er loven for seg selv; Aramaic Bible in Plain English For hvis hedningene som ikke har den skrevne lov ville utføre disse tingene i den skrevne lov av sin natur, mens de ikke har den skrevne lov, ville de være den skrevne lov for seg selv.


Moderne engelsk versjon Noen mennesker adlyder naturlig lovens befalinger, selv om de ikke har loven. Douay-Rheims Bibel For når hedningene, som ikke har loven, av natur gjør det som er av loven; disse som ikke har loven, er en lov for seg selv: English Revised Version for når hedninger som ikke har noen lov av natur gjør lovens ting, er disse, som ikke har noen lov, en lov for seg selv; Oversettelse av gode nyheter Hedningene har ikke loven; men hver gang de gjør av instinkt det loven befaler, er de deres egen lov, selv om de ikke har loven.


GUDS ORD®-oversettelse For eksempel, når ikke-jøder som ikke har lover fra Gud av natur gjør de tingene som Moses' lære inneholder, er de en lov for seg selv selv om de ikke har noen lover fra Gud. Internasjonal standardversjon For når hedninger, som ikke har loven, instinktivt gjør det loven krever, er de en lov for seg selv, selv om de ikke har loven.


Bokstavelig standardversjon For når nasjoner som ikke har noen lov, av natur kan gjøre det som står i loven, disse som ikke har en lov – for seg selv er en lov, NET Bible For når hedningene, som ikke har loven, gjør av naturen de tingene loven krever, disse som ikke har loven er en lov for seg selv.


New Heart English Bible For når ikke-jøder som ikke har loven av natur gjør lovens ting, er disse, som ikke har loven, en lov for seg selv, Weymouth New Testament For når hedninger som ikke har noen lov adlyder naturlig instinkt lovens bud, de, uten å ha en lov, er en lov for seg selv; World English Bible for når hedninger som ikke har loven av natur gjør lovens ting, disse, som ikke har loven, er en lov for seg selv, Youngs bokstavelige oversettelse For, når nasjoner som ikke har en lov, av natur kan gjøre lovens ting, de som ikke har en lov - for seg selv er en lov; Ytterligere oversettelser Berean Study Bible · Last ned.


Handler, men tar imot de fra alle nasjoner som frykter ham og gjør det som er rett. Romerne For det som kan være kjent om Gud, er klart for dem, fordi Gud har gjort det klart for dem. Romerne Så viser de at lovens gjerning er skrevet i deres hjerter, og deres samvittighet vitner, og deres tanker enten anklager eller forsvarer dem. Guds lov, men er under Kristi lov, for å vinne de uten loven.


Efeserne Alle vi bodde også blant dem på en gang, og oppfylte vårt kjøds trang og henga dets ønsker og tanker. Som de andre var vi av natur vredens barn.


Big Bang teorien. La meg begynne med å ta opp Big Bang-teorien, og om det til og med finnes en Gud. The Big Bang Theory sier at det var en uendelig tett og uendelig varm partikkel. Denne eksplosjonen skapte materie og tid.


Materien som ble skapt var hydrogen og helium, resten av grunnstoffene kom fra reaksjoner i det kaotiske universet mens det avkjølte. Det er mange ting galt med dette. Alt annet, selv de største tallene, kan alltid defineres av vitenskap og matematikk.


Hvorfor ikke denne? Fordi uansett hvilket tall som ble plassert på tettheten og varmen til denne partikkelen, ville den aldri være tett og varm nok. Loven om bevaring av masse og den første loven om termodynamikk sier at materie ikke kan skapes eller ødelegges. Hvis jeg skulle knuse en stein, eller detonere en bombe, ville alle delene av den steinen eller bomben være mindre enn den opprinnelige helheten.


Det er en del av denne loven. Det er derfor det er en lov og ikke en teori - den styrer naturen. Hvordan skapte en mikroskopisk partikkel til og med en asteroide, langt mindre milliarder galakser fulle av milliarder av stjerner? Det største problemet med Big Bang Theory er dette: hvor kom partikkelen fra? Spørsmålet mitt er da, hvor kom den tingen som dannet den partikkelen fra? Vi kan fortsette å jage dette så lenge vi vil, men til slutt må vi innse at materie eller energi ikke kan skape seg selv.


Det er også i strid med loven om bevaring av energi og den første loven om termodynamikk, noe vitenskapsmenn holder fast ved til det er ubeleilig. Se på et vakuumrom, ikke Bissell så lenge du vil, og det vil aldri dannes noe fra det. Så det må være noe kraftigere som eksisterer utenfor tiden, ikke holdt til naturlovene, som skapte partikkelen.


Eller rettere sagt, skapte ting på sin egen måte. Mange av disse oppdagelsene ble gjort av kristne, unge jordkreasjonister.


Se Louis Agassiz, Charles Babbage, Francis Bacon, Robert Boyle, Wernher von Braun, David Brewster, Georges Cuvier, Henri Fabre, Michael Faraday, Ambrose Fleming, Joseph Henry, William Herschel, James P. Joule , Johann Kepler , Carolus Linnaeus , Matthew Maury ... Vel, du skjønner bildet.


Hver gang en person forbereder seg på en reise eller Israel forbereder seg på å gå til kamp, ​​gjør de nettopp det - forberede seg. Det er ikke et tegn på at de mangler tro, men snarere har visdom til å legge planer mens de stoler på at Gud skal gjennomføre dem i henhold til hans vilje.


Ester gjorde seg klar til å gå foran kongen; Josef forberedte seg på å gå foran farao. Kristne, i det minste de med fornuft, er ikke mennesker som sitter og venter på at Gud skal sette ting foran dem. De holder seg nær ham, og når han bringer noe inn i livet deres de trenger, vet de det og gjør den rette forberedelsen. Hvorfor kristendommen og Bibelen? Det er tusenvis av religioner med forskjellige trosretninger, det som gjør din spesiell?


Jeg ser meg rundt og kjenner følelsene deres til tider. Tillat meg å gjøre denne saken. Jeg vil gjøre innrømmelsen - det er mange versjoner av Bibelen på engelsk som har dukket opp de siste årene som er feil, gjort med penger eller en agenda i tankene. Men bortsett fra disse har dette argumentet ingen fortjeneste. Manuskriptbeviset for Bibelen er ubestridelig. Det gamle testamente var allerede funnet i manuskripter fra A.


da i Dødehavsrullene ble oppdaget i Qumran. Disse dateres til B. Det er manuskripter av det, alle ønsker å diskreditere Bibelen? Du bør begynne med å diskreditere enhver klassisk gresk forfatter.


Du kan hevde at dette bare er manuskriptene og at de har blitt skjevt i oversettelsen. Men da King James-versjonen ble oversatt til , tok den fra Textus Receptus. Fortsatt er det en mengde andre bevis som støtter at Bibelen er sann.


Arkeologiske bevis har alltid støttet opp om det som sies om steder i Bibelen. Utgravninger rundt Sodoma og Gomorra har avslørt en massiv kirkegård og en blomstrende sivilisasjon som plutselig stoppet rundt det 21. århundre f.Kr. En annen velstående by, Gerar Gen.


Beth-el Gen. Shechem Gen. Dette uttømmer ikke listen fra 1. Mosebok, og det er mange andre bøker å undersøke.


Bibelen ble skrevet av rundt 40 forskjellige forfattere over år. Likevel passer alt sammen, både i detaljer og som en storslått plan for å peke på Jesus Kristus. Ja, jeg forstår at det er mange mennesker og nettsteder som hevder at Bibelen er full av feil og selvmotsigelser, men de enten ikke har en god forståelse av den eller velger å ignorere forståelsen av den. Det er ingen måte jeg kan komme inn på alle disse anklagene her. Med studien som vi blir bedt om å gjøre og ved å sammenligne passasjer med andre passasjer i kontekst, gir det hele mening.


Og å fornekte forfatterskapene er å fornekte historien i seg selv; selv sekulære historikere ville innrømme at forskjellige menn skrev Bibelen. Andre gjorde og døde for sin tro. Ville du dø for noe du visste var usant? Det er skrevet om profetier hundrevis av år eller enda lenger før de som allerede er blitt oppfylt ble - den andre vil snart nok. Det tilsvarer at du velger den riktige sølvdollaren fra en to fots haug på størrelse med Texas.


Og det er åtte av boken har fått mer gjort i litterære verk og i kunst? Den har solgt flest eksemplarer og har eksterne kilder for å gå god for det. I dem møter vi mange for oss kjente skikkelser fra Det nye testamente. Noen av forfatterne hans gir direkte kommentarer til referanser til det nye testamentet.


Dette var for å unngå læren om de falske lærerne som Judas og Peter II Peter 2 snakket om. Alt det gode fra verdens Frelser blir formidlet til oss gjennom denne boken. Men for det kunne vi ikke vite rett fra galt. Ja, mange har feiltolket Bibelen for ondskap, men den har omorganisert mange hjem, brakt mange liv tilbake fra fortvilelse. Utallige historier kan gis, livet mitt inkludert. Kristendommen er den viktigste religionen som kan kreve så mange forfattere over så bred margin.


Vi er den eneste med en oppstanden Frelser. Hvorfor er det da noen som fornekter Gud og Bibelen?? Det kommer ned til humanismens religion - ja, religion.


Den har sitt sett av tro, ledere Steven Hawking, Richard Dawkins, Bill Nye, etc. Det er et begrep som ateister og agnostikere avskyr, men likevel et beskrivende begrep. Til tross for den åpenbare saken mot et Big Bang, de mange bevisene som jeg snart skal presentere mot evolusjon, og bevisene for at Bibelen og kristendommen er legitime og sanne, velger mange fortsatt denne veien i stedet. For dette handler ikke alltid om en overvekt av bevis, eller å ha noe bevist.


Det er menneskelig natur å gjøre opprør, spesielt mot autoritet. Så det er naturlig, til tross for vår samvittighet et senere punkt, at vi ønsker å nekte enhver høyere autoritet. Gud og hans Ord er ikke bare høyere, men den ultimate autoritet, og å følge betyr å underkaste seg dem. Ingenting vil overbevise noen, dessverre, for i hjertet av humanismen er et ønske om å være våre egne guder. Det er den påstanden som betyr at det ikke er noen høyere autoritet - vi er alle like, og det er ingen å svare på i dette livet eller noe etterlivet.


Vi kan gjøre hva vi vil og leve som vi vil - hvem skal stoppe oss eller fortelle oss at det er galt? Selv om humanisme er ekstremt tiltalende og alt for populært, er det rett og slett ikke slik ting er. For å virkelig være produktiv og rimelig, men enda viktigere, for ditt evige livs skyld, vei din tro og det jeg har å si nøye. Vær objektiv, ikke se gjennom denne selvdestruktive linsen. Bibelen er ikke så moralsk? Å utdype argumentene jeg har hørt mot Bibelens ondskap vil være enda et langt skrift i seg selv, i tillegg til mye erindring.


Enhver person som står sterkt imot noe vil være rask til å prøve å finne feil, og pålydende kan det se ut til å være feil, selv om selve boken er sann og nøyaktig.


En historiebok, selv om den ikke har samme kraft som Bibelen, forteller hendelser som disse fra historien - det betyr ikke at forfatterne støtter dem. Alvorlig ulydighet mot ham resulterte ofte i døden, og viste oss alvoret i vår synd og at mens Gud er kjærlighet, er hans vrede også sikker.


Hvem er du til å diktere vilkår til din Skaper? Den samme eller lignende setningen gjentas mange ganger gjennom 3. Mosebok. Det er klart at loven ble gitt til det hebraiske folket og for det hebraiske folket - IKKE hedningekristne. Andre bibelske spørsmål eller spørsmål vil jeg gjerne sette meg ned og diskutere med noen en gang.


Men å trekke ut et vers ut av kontekst, feiltolke Bibelen og komme med ugyldige argumenter for å prøve å diskreditere kristne eller støtte synder som homofili, får oss bare til å høres lite utdannede om Bibelen, ikke vitenskapelige. Hva HVIS det er et mektig vesen og Bibelen ER historisk nøyaktig.


Men hold ut før du begynner å trekke noen konklusjoner. Det er fortsatt mange hull å skinne lyset gjennom i E-volusjonen - det er ikke helt alt det er laget for å være.


La meg først adressere enhver kristen som tror på denne teorien. Han KAN bokstavelig talt IKKE lyve; det strider mot Hans natur. Seks bokstavelige dager. Det hebraiske ordet yom, annenhver gang det brukes i Bibelen med et tall over tider, betyr alltid en 24-timers periode. Og Gud formet oss av jordens støv. Vi utviklet oss ikke. Så enten er Gud en løgner eller så er du det. Jeg er en sløv person, jeg beklager ikke. eller har han talt, og han skal ikke gjøre det godt? Bibelen er en samling av separate bøker, men også ett enkelt verk som helhet.


Du kan ikke velge og vrake hva du skal tro på og ikke. Undersøk hvor du er. For de som fortsatt trenger å overbevise, presenterer jeg bevis fra et filosofisk syn og fra tre forskjellige områder av vitenskapen. Filosofisk sak. Hvis jeg går gjennom skogen og finner en tennisball, hvordan skal jeg forklare hvordan den kom dit? Kluten utvendig, gummi eksteriør, og hul interiør, trykte ord på siden. Det skjedde tydeligvis bare. Den ble designet og nøye produsert.


Da antar jeg at noen har lagt der. Det er latterlig og feil å tro at en tennisball ganske enkelt ville dukket opp et sted av seg selv. Noen måtte legge den der. Produsenten legger ikke gummi og klut i en boks, vent veldig lenge, kom tilbake, og en tennisball er der. Noen måtte klare det.


Hvorfor, hvis en liten ball som en tennisball måtte ha en designer, maker og en som plasserte den der, kan en stor ball som jorden være her ved en tilfeldighet? Troen på denne teorien er at ting rett og slett tok seg av seg selv, bortsett fra at noen var involvert annet enn, ifølge noen, å skape det.


I følge evolusjonen ble homo erectus, like mye ape som mennesket, til mellom , og 1. H omo sapiens neanderthalensis , en hule-manesque skapning, ble til for mellom, og 30, år siden, og homo sapiens alt fra 50, til nylig. Vi bør derfor legge merke til at mennesker utvikler seg til en annen høyere tilstand enn der vi er nå.


Hvor er denne nye arten? Selv ifølge evolusjonister var det 6 år siden. Vi vet i Bibelen at språk har eksistert fra begynnelsen - Gud talte til Adam og Eva i hagen. Skriftspråk ville ha eksistert på Abrahams tid på grunn av de avanserte sivilisasjonene, dvs. Egypt ; men hvor ville de ha lært disse ferdighetene? Gud innstiftet sannsynligvis skriftspråket fra begynnelsen.


En mann setter seg inn i en taxi. Sjåføren sier sannferdig at han ikke har penger, og mannen holder ordene. Hvorfor skulle Gud la det skje? Vi er alle dyr, etter å ha kommet fra stjernestøv. Livet har ingen reell verdi. Gud skapte oss ikke i sitt bilde. Alle vet å drepe er galt. Jada, Bibelen sier det er det, men Gud er en løgner uansett. Nazistene hadde det helt greit med å begå folkemord.


Gjorde det deres handlinger riktige? Ah, hvor får vi moral? Hvorfor anser vi visse ting som feil? Kjeltringen i taxien, nazistene - de var bare de best egnet til å overleve. Hvorfor har vi medfølelse med eldre, hjemløse, foreldreløse? I følge evolusjonen er det hver mann for seg selv. Jeg bekymrer meg for meg. Samfunnet sier det? Andre mennesker. Lovene sier det? Laget av andre mennesker. Ingenting er over meg. Jeg finner en del av hensikten med livet mitt i å skrive, og håper jeg kan påvirke bare én person.


Jeg håper i livet mitt at jeg kan påvirke noen når jeg lever for en Gud jeg stoler på og når jeg står for livet og våre rettigheter. Hvor finner du formålet ditt? Det kan være gjennom skole, jobb, penger, en sport, en hobby, en person eller flere ting. Å finne hensikten vår, å jobbe mot noe, å føle tilfredshet med at vi har oppnådd det vi satte oss for å gjøre?


Hvorfor ønsker vi som mennesker å ha en hensikt? Har du noen gang lurt på det? Hvis livet er meningsløst - med meningsløst mener jeg at vi er en ulykke, vi er bare enda et skritt i evolusjonskjeden, og det kan eller ikke er noe etter dette - hvorfor spiller det noen rolle om vi har en hensikt? Hva mener du lever livet fullt ut? Sannsynligvis ikke gå til klasser, eller kirke, eller definitivt ikke skrive. Hvorfor gjør vi disse tingene da? Fordi det fører oss til en karriere, til et forhold eller i det minste tenker vi med Gud, og til å påvirke andre.


Det fører oss til vårt FORMÅL. Et univers og en planet som ble til fra en rekke tilfeldige hendelser førte til en planet av vesener som søker en hensikt? Vesener som ble skapt ved et uhell, søker en hensikt?


Vesener som ble til uten en hensikt, søker ikke en hensikt. Vesener som ble skapt med en hensikt og med en hensikt, søker etter en hensikt. En mann kjører for fort gjennom en by og blir stoppet. En høyere myndighet hadde fastsatt loven for fartsgrensen; han oppdaget det nettopp. Forskere og matematikere lager ikke sine egne naturlover, de oppdager lover som allerede er på plass.


Hvorfor finnes det ligninger for å beskrive naturlig forekommende fenomener? Hvorfor var de der for Pythagoras, Einstein og Joule å oppdage? Hvorfor er det en vannsyklus, karbonsyklus, månefaser, termodynamikkens lover, lover om bevaring av masse og energi, og tusenvis flere hendelser som skjer uten at vi en gang legger merke til? Hvorfor jobber de alle sammen i harmoni i stedet for kaos? Spørsmålet mitt er hvordan de kom dit? Hvordan fungerer de alle sammen?


Alt dette skriker av en designer. Det er en tilfeldighet, bare en tilfeldighet. Det var en Skaper, en som var involvert i å få det hele til å skje. Argumentet om årsak og virkning sier at alt som eksisterer må ha en adekvat årsak. Hvilket er mer troverdig: allmektig Gud eller helt tilfeldig? I sponset British National Council of Arts et eksperiment: seks aper i et bur med et tastatur i en måned.


De slo på den og brukte toalettet på den i en måned. Og på slutten hadde de ikke klart å skrive et eneste ord. Nå kan vi lære to leksjoner fra dette eksperimentet. Først av alt, selv om aper er intelligente for dyr, er de ikke engang på samme nivå som mennesker. Hvem kan se på et eksperiment som dette og påstå at vi utviklet oss fra disse skapningene? Antall Partikler i universet er åtte ganger mindre enn dette tallet.


Likevel er sonetten så enkel sammenlignet med de enkleste livsformer, eller et enkelt kromosom i menneskekroppen. Men må vi virkelig tenne et lys for å se solen? Det er i vitenskapelig ærlighet jeg støtter presentasjonen av alternative teorier for opprinnelsen til universet, livet og mennesket i naturfagsklassen. Det ville være en feil å overse muligheten for at universet var planlagt i stedet for å skje ved en tilfeldighet.


Wernher von Braum Hvis en skadet person får fjernet alle ekstremitetene, slutter vedkommende å være den personen? For det er mer for oss enn kroppene våre. Du blir kjent med dem. Du lærer deres lidenskaper, deres interesser, deres følelser. Hvorfor reagerer en samling nevroner på å bli utfordret, føler tryggheten til sine kjære, eller er klar over dens eksistens? For det er mer for oss enn en kropp.


Vi har en sjel. Og en sjel utvikler seg ikke. En kjent kanadisk lege, Wilder Penfield, pleide å utføre eksperimenter på pasienter ved å stimulere forskjellige områder av hjernen deres, hjernen har ingen smertereseptorer. Vi har en fri vilje, vi tar våre egne valg og våre egne avgjørelser; dette er ikke en del av hjernen vår, det er en del av vår samvittighet - vår sjel som Bibelen snakker om.


På hvilket tidspunkt vil datamaskinen jeg skriver på bli levende og være klar over sin eksistens? Nyt en solnedgang? Ta en beslutning?


Hvorfor da de militante ateistene og E-volusjonistene? Hvorfor kjempe så hardt for noe du ikke engang tror på? Hvorfor trollkommentarer, følger kreasjonister ganske enkelt for å svare på hvert eneste ord?


Hvorfor overflaten med å holde den ute av skolene når det ikke er fare for at den går inn igjen? Hvorfor se noe tilsynelatende så basert på feilslutning som en slik fare for samfunnet? Det er ikke noe hat i mine ord, og ingen befaling til evolusjonister. Hvorfor bruker du så mye tid på å kjempe mot minoriteten av mennesker i landet vårt?


Synes du protesterer for mye. Du er brutt ned i en røff del av en by. Mobiltelefonen din er død, og du må ut og finne en telefonautomat. Din allerede forhøyede hjerterytme skyter i været når du ser ti menn nærme seg, alle kledd likt, med baseballkøller. Lederen, høy og muskuløs, nærmer seg deg. Spiller det noen rolle at dette er et softballlag i kirken på vei tilbake fra kamp? De har nettopp fullført et bibelstudium om den barmhjertige samaritan. Selvfølgelig betyr det noe! Det utgjør hele forskjellen.


For det er den troen som forandrer liv. Den er ikke død, den er ikke ubrukelig, men den er tydeligvis levende og utgjør en forskjell. Hele livet er basert på tro. Enhver gambling involverer innsats, men noen innsatser er høyere enn andre. Dette spillet involverer din sjel, din evige bolig. Hvordan vil du satse? Gud enten eksisterer og er allmektig, eller så gjør han ikke og er ikke. Hva vil du sette din tro i en tilfeldighet eller ham? Biologisk sak.


Legg merke til at noe mangler? Hvor er kvinner? For å videreføre en art må det lages mannlige og kvinnelige deler. Jeg skjønner at noen kan fnise, men i den vitenskapelige verden må disse diskusjonene føres.


Men deler ville ikke bli mutert før de var nødvendige. På hvilket tidspunkt stoppet evolusjonen og sex tok over som middel til å fortsette arten?


Hvordan fikk mennesket de nødvendige organene når de først ikke var nødvendig? Hvor kom informasjonen for seksuell reproduksjon fra?


Hvorfor overfører både hanner og hunner 23 kromosomer til avkommet?? Ganske utrolig hvordan det hele skjedde. Det gir virkelig litt mer mening på den måten. Det som ikke blir forstått av evolusjonister har også ofte rett og slett blitt spilt ut som en del av deres teori. Embryonal rekapitulasjon var godt akseptert en stund; dette er troen på at embryoer av høyere livsformer, spesielt mennesker, går gjennom de tidligere stadiene av evolusjon i livmoren før fødselen.


Imidlertid er disse faktisk bakteriebekjempende organer, mellomørekanalene og biskjoldbruskkjertlene og thymuskjertlene. Så er det rudimentære organargumentet. Alt i kroppene våre har en hensikt, fordi en intelligent designer laget dem på den måten.


En annen forklaring involverte hvordan liv kunne ha dannet seg fra grunnleggende elementer uten genetisk materiale. Primordial Soup-teorien ble utviklet i og testet av Stanley Miller og Harold Ulrey i De utløste den deretter elektrisk for å betegne lynet.


Dette skapte alle 20 typer aminosyrer. Imidlertid var det problemer med eksperimentet deres. Aminosyrer må bli til protein. Et protein er aminosyrer av 20 forskjellige varianter, og det er 10 kombinasjoner av aminosyrer. Og hver aminosyre folder seg umiddelbart til den nøyaktige formen den vil være for å koble seg sammen med en annen aminosyre for å danne et protein.


Igjen, noe annet er overlatt til usannsynlige odds. Likevel er aminosyrer bare byggesteinene i DNA og kromosomer. Hvis vi til og med kan komme til én celle, må hver celle ha de riktige proteinene og riktig mengde av hver. Det var ifølge E-volusjonistene ingen ammoniakk eller metan. Eksperimenter uten disse gassene ga ikke store mengder aminosyrer.


Denne ursuppen er også for tynn til å fremme noen prosess. Det kan ikke spontant generere proteiner og har i seg selv ingen mekanisme for å gjøre det. Kan ha betydning uten den innebygde evnen til å komponere informasjonen for å gjøre dette? Dette treffer også en vegg med den andre loven om termodynamikk også en smerte innen astronomi.


Som denne loven sier, blir et system mindre organisert over tid, og mister brukbar energi til de prosessene det går gjennom. En aminosyre kan derfor ikke i seg selv danne et protein, og stanser utviklingsprosessen på byggesteinsstadiet.


Primordial Soup-teorien har nesten blitt forlatt av forskere i dag, men det er fortsatt det nærmeste tilfellet ennå for en forklaring, bortsett fra den bibelske beretningen, til hvor livet kom fra. Faktisk er det ingen lenker. Det er ingen fossiler av en fugl som går over til et pattedyr, eller en fisk til et reptil, eller en primat til et menneske. Denne påståtte manglende lenken har alle egenskapene til en sjimpanse. Hun har en v-formet kjeve og ben i 15 graders vinkel. Og knærne hennes ble oppdaget et år før resten av kroppen hennes, føttene lavere og en og en halv kilometer unna.


Det er ingen fossile bevis, blant alle letingene, for å vise evolusjon i aksjon. Det bemerkelsesverdige faktum er at alle de fysiske bevisene vi har for menneskelig evolusjon fortsatt kan plasseres med plass til overs inne i en enkelt kiste. Dette ble sagt av en E-volusjonist, Dr. Lyall Watson.


Faktisk skaper Evolution selv stor sirkulær logikk, som Ronald P. West, PH. Ved å gjøre det gjør vi oss skyldige i sirkulært resonnement hvis vi da sier at fossilhistorien støtter denne teorien.


Studier innen mikrobiologi har også kastet lys over både kompleksiteten til selv enkelt liv, så vel som hvor nært beslektet mennesker er med andre organismer.

No comments:

Post a Comment